2012. okt. 19.

Meddőség - vagy mégsem?


Manapság már nem mindegy milyen tudatszinten élnek a szülők. A mindennapi életre nézve kellemetlen hatással járó bevésődött családi mintákat már nem fogadja el bármelyik gyermek. Inkább addig vár, míg a szülő arról a tulajdonságáról önként lemond, és attól megválik. Ha kell, akkor akár a baba évekig vár a foganással. Mindezt azért, hogy ő, mint utód, a nagyszüleitől öröklött, a saját szüleitől ajándékba kapott mintákat már ne vigye tovább. Ne vésődjenek rá az Égből tisztán hozott lapokra. Amennyiben a szülők ezektől a kellemetlen negatív gondolati mintázatoktól nem hajlandóak maguktól megválni, úgy azok testi szinten jelennek meg betegségek formájában. Így alakul ki például az endometriózis, a PCO, az inzulin rezisztencia, a ciszta, a különféle hormonális betegségek.
Amennyiben a nő még nem érett meg az anyaságra, esetleg még magának sem vallotta ezt be, úgy előfordulhat nála a petevezeték elzáródása, peteérés hiánya stb. Ha pedig a férfi jár hasonló cipőben, akkor neki alacsony lehet a spermiumszáma.
Mindezek egyenként kideríthetőek.

Kinél mit jelent konkrétan a tünet? Melyek azok a területek az életben, melyekkel nem mer szembe nézni, melyekkel nem tud azonosulni? Személyre szabott konzultáció során átláthatóak ezek.

A baba pedig ráér. Félreértés ne essék, neki nem tökéletes szülő kell! Csupán azokat a gondolati mintázatokat szeretné szüleiről levetetni, melyek nem jó irányba befolyásolnák majdani életét. Mert amiket megtapasztal a szülei által, illetve, amilyen neveltetésben részesül ő, mint gyermek, olyan felnőtt válik majd belőle. S csak nagyon nagy erőfeszítéssel tudná majd a nem kívánatos tulajdonságait magáról lefaragni, így ehelyett inkább megvárja, míg a szülők váltják ki ezeket pozitív tulajdonságokkal.
Továbbá az is nagyon fontos szempont, hogy a baba utáni vágy olyan erős, hogy még a legmateriálisabb gondolkodású emberek tekintetét is képes a lélek a lelki világ felé fordítani. Ez azért jó, mert ha az ember felfelé nyit, úgy a hibáit is hamarabb levetkőzi, a problémai hamarabb megoldódnak, jobban éli saját hálótervét. Esetleg megtanul lelkével beszélgetni, vagy netán a babával. Tőlük pedig egyenesben megtudhatja, min kellene változtatni ahhoz, hogy a baba megszülethessen.

Amennyiben kíváncsi vagy rá, hogy a Te babád mire vár, keress meg!

Írta: Petre Veronika

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése