2020. febr. 19.

Lelki fejlődés által Gyermekáldás

Perinatális szaktanácsadóként a gyermekáldás elmaradásával foglalkozva hosszú időt tölthettem (kb. 7 év) a csúnyán mondva meddőség lelki vonatkozású okaival. Számos összefüggésre láthattam rá a hozzám segítségért fordulók történetéből. 
Van közöttük olyan eset, aminél évek kellettek, kellenek, míg a tudatalatti akadályok elgördülnek - mindegy, hogy spontán sikerről vagy lombikos beavatkozásról beszélünk. 
S van sok, amihez pár alkalom, max. fél évnyi átalakulás szükséges, és sikerrel járunk el. 
Ismerjétek meg a Vár Rád a Baba programban megérkezett a 241. baba történetét. 
Náluk arra volt szükség, hogy az anyuka belekezdjen lelki vonatkozású fejlődésébe, és a belekezdés mellett be is fogadja, nem csak a babát, hanem a változást magát is akarja
Fogadjátok szeretettel az anyuka történetét:
"Már 3,5 éve szerettünk volna babát a férjemmel. Próbáltunk a természetes segítségnyújtások mellett a medikális, illetve a mesterséges segítségeket is igénybe venni. A nőgyógyászati tünetekben is végigjártam a kálváriámat. Egy idő után még endometriózisom is lett. Egy éven át próbáltuk a lombik programot elindítani, de minden egyes alkalommal olyan tünetem lett, mint pl. a ciszta, ami miatt a beavatkozás akadályba ütközött. 
Felkerestem Petre Veronikát, s a Vár Rád a Baba programot. A négy online találkozás során átbeszéltük az akadályokat. Lazítottam a szüleim felé érzett szoros ragaszkodásomon, elengedtem az évek során a férjem felé érzett felhalmozódott dühöket és terheket, s teljes mértékben helyet foglaltam a feleség pozíciójában. 
A terhek letételének a segítségével már nem gördült újabb akadály a lombik program elé, és így 9 hónap múltán karjaimba zárhattam ikreinket, a két kislányomat Nórit és Idát." 

Petre Veronika, perinatális szaktanácsadó
Ha érdekel téged is a babád távolmaradásának az oka, a közeljövőben ezeken a programokon van lehetőséged részt venni:
Itt olvashatod őket. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése