2021. ápr. 15.

AMH szint javítással a Babáért

Tudtad, hogy ha megérted a tudatalatti összefüggéseket, akkor javítható az AMH szint, azaz anti-Müllerian hormon értéke?

Az AMH szintre is, mint minden testi értékre hatással van az ember hozzáállása. Függetlenül attól, hogy kimerülőben van-e a petefészek vagy sem, a meglévő petesejtekre jótékony hatással van a leendő anya gondolatainak a megváltoztatása.

Megváltoztatjuk a gondolkodásunkat, átalakulunk bizonyos kérdésekben, mindez meghozhatja a sikert.

 

Petefészek kimerülés értelmezése

A petesejt, egy új élet lehetősége. Élet, erő, energia születik. Ahhoz, hogy a kis élet megérkezhessen optimális lenne, ha a befogadó édesanya lendületes, nyitott, alkalmazkodó lenne. Sok mindenben.

Sokszor úgy alakul, hogy bár babát szeretnénk, de ha lehet választani, akkor szívesen meghatároznánk

-       hogyan szeretnénk, hogy jöjjön – ha lehet ne így – és ne úgy,

-       amíg van rá lehetőség arra vágyunk, hogy inkább spontán jöjjön, asszisztált reprodukciós eljárással, ha lehet ne, vagy ha lehet donorral ne stb.,

-       milyen baba jöjjön: fiú, lány, csak ikrek ne, inkább csak ikrek,

-       mik azok, amiket hajlandó lennénk érte feladni, ha nagyon muszáj,

-       de miket nem lennénk hajlandó még érte sem feladni,

-       mikről nem mondanánk le, ha egymód van rá stb.

A belső gondolatunk arra nézve, hogy miket határoznánk meg a baba érkezésével, itt létével kapcsolatban az mind-mind valójában rugalmatlan hozzáállás. Egy fajta elvárás.

S általában a hétköznapokra, a feladatokra nézve is előfordulnak bennünk kikötések, miket vagyunk hajlandóak megtenni, vagy melyek azon feladatok, témák, amiket inkább kerülnénk.

Viszont mivel én, aki a babát fogadni szeretném, én az anyukája szeretnék lenni, ha hosszú listám van a nem szeretem feladatokból, akkor beszűkítem a rugalmasságomat.

Valójában nem leszek elég rugalmas, hatékony, életerőt árasztó, így nem csoda, ha idővel kimerülőben lesz a petefészek. Mert a leszűkítés idővel passzívvá tesz, mintha idő előtt mennénk nyugdíjba.

Ne engedjük.

A rugalmatlanságunk a korábbi évtizedeinkből származik. Oka van.

A megértésben segíthet, ha megtudjuk miért.

Mindenkinél más témában jelentkezik.

Nálad miben jelentkezik?

Ha szeretnéd, gondold át nálad hogy van ez, és amin tudsz, változtass.

Viszont, ha segítségre van szükség hozzá, vagy ha érdekel nálad miért alakult ki ez a fajta hozzáállás, gondolkodás, ajánlom az új Vár rád a Baba programot:

Javíts AMH értékeden a Babáért - személyre szabottan pontosítja be nálad miért alakult így az AMH szint, min volna jó változtatni. Egy kérdéssor segítségével rálátunk nálad az összefüggésekre. Bővebben itt.

A Vár rád a Baba programban 295 baba érkezett. Többüknél volt kimerülőben a petefészek, és mégis lett baba. Perinatális szaktanácsadóként igyekszem egyszerűen, és gyorsan megláttatni veled a baba érkezésének tudatalatti gátjait, és az arra való megoldást.

Petre Veronika

Perinatális szaktanácsadó 

Az írás egésze vagy részletei csak a szerző engedélyével, és az oldal linkjének feltüntetésével használható fel vagy közölhető máshol. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése