2016. jan. 14.

Lelki teher


A Kristálykert Holisztikus Jóllét Központban a hozzánk érkezők megismerkedhetnek életük fontos összefüggéseinek holisztikus átlátásával. Elsajátíthatnak egy hazugságoktól, azaz önbecsapástól mentes nyelvet, és gondolkodásmódot, melynek eredményeképpen megváltozik az életük, s ennek hatására javul a környezetükkel való kapcsolat is.
Az ember életében legfontosabb az, hogy az egyén átlássa a saját életét, egy mondatban megfogalmazhassa a létének a tényleges célját. Ha ez megvalósul, akkor a sérelmek, a szenvedések az életnek csak kis részecskéjeként jelennek meg, és beintegrálódhatnak végre a leszületés célja alá, s eltörpülhetnek. Hiszen választ kapva a szenvedései miértjeire, távolabbról átláthatja az életét, s a megoldásra koncentrálhat már. Amíg csak a vélt és valós sérelmekkel van az ember elfoglalva, – amely tevékenység egy idő után alibivé is változhat – addig évek telhetnek el mások hibáztatásával a sikeres megoldás nélkül.
Esélynek tekinthető
·         az évek óta tartó se veled-se nélküled, viszályokkal teli párkapcsolat
·         a meg nem érkezett társ
·         az elmaradt gyermekáldás
·         a meg nem gyógyult tünet s betegség
·         a meg nem talált hivatás

ahhoz, hogy a fájdalmakkal, vesződséggel teli várakozás által az ember rávezetődjön az életével való holisztikus foglalkozásra. A felsoroltak sosem zajlanak véletlenül. Mindennek oka van. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése